Doornpark 25
9120 Beveren-Waas

Tel : 03 775 96 8003 775 96 80
Gsm : 0476 44 84 700476 44 84 70

Blank geribde draad op rollen

Bij Van Meirvenne & Zonen bvba kan u terecht voor een ruim aanbod aan betonstaaldraden in verschillende uitvoeringen. Onze draadtrekkerij staat voor een snelle service, een uitstekende kwaliteit en een correct advies op maat. In ons uitgebreid assortiment vindt u blank geribde draad op rollen in Beveren-Waas

Blank geribde draad op rollen

Staaldraad is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen op de markt. Wij bieden dan ook een ruim aanbod zodat u hier alles vindt wat u zoekt. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in het ontwikkelen van blank geribde draad op rollen.

De afmetingen van de rollen, alsook de gewichten worden steeds geleverd volgens de keuze van de klant. In diameter zijn de rollen verkrijgbaar vanaf 4 millimeter tot en met 16 millimeter. Halve diameters zijn eveneens verkrijgbaar. Dit betonstaal is gehomologeerd voor de Belgische markt (BENOR DE 500 BS) en eveneens voor de Nederlandse markt (KOMO B500A).

Aanvullend in ons aanbod

Niet enkel blank geribde draad op rollen kan u bij ons verkrijgen. Ons aanbod reikt veel verder zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. Het product is verder ook verkrijgbaar als:

Contact

Bent u geïnteresseerd in het ruime aanbod betonstaaldraden in Beveren-Waas? Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen? Hebt u nog vragen over de eigenschappen van de verschillende uitvoeringen of wilt u een vrijblijvende prijsofferte? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina. Wij staan steeds voor u klaar met het gewenste advies op maat en correcte informatie.